Įdaryti kiaušiniai su burokėliu ir ančiuviais
Porcijų skaičius: 8 kiaušinių puselės
- 4 virti kiaušiniai
- 50 g virto / kepto burokėlio (nulupto)
- 20 g ančiuvių filė (aliejuje)
- 8 g krienų
- 35 g graikiško jogurto
- 20 g majonezo
- 1 valg. š. citrinos sulčių
- Papuošimui: ½ arb. š. smulkiai tarkuoto džiovinto baravyko ir įvairių daigų
Virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Trynius kartu su kitais recepto ingredientais (išskyrus puošimui skirtus produktus) susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Paragaukite, ar netrūksta druskos. Jos nedėjau, nes man pakankamai skonio suteikia ančiuviai ir krienai.
Šaukštu arba konditerinio maišelio pagalba masę dėkite į baltymų puseles.
Įdarytus kiaušinius laikykite šaldytuve iki patiekimo.
Prieš patiekiant pabarstykite baravyktų trupiniais ir puoškite daigais.