Miltais pabarstykite vietą, kur kočiosite tešlą. Ši tešla yra gana lipni, bet stenkitės miltų nepadauginti.
Iškočiokite tešlą į maždaug 30x40 cm dydžio stačiakampį. Tikslus dydis nėra svarbus.
Tešlą ištepkite sviesto, braškių ir cukraus mišiniu, tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite migdolų skiedreles, jas šiek tiek prispauskite prie sviesto masės.
Suvyniokite tešlą į ritinį, pradedant nuo ilgosios kraštinės.
Ritinį išilgai perpjaukite per pusę. Supinkite pynę.
Kepimo formą ištepkite sviestu ar aliejumi. Į ją perkelkite babką, uždenkite ir palikite 30 – 40 minučių.
Kepkite įkaitintoje 190 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.