Abu biskvitus ištepkite uogiene, užtenka padengti plonu jos sluoksniu.
Braškes supjaustykite išilgais, ne storais gabalėliais.
Dekoruokite pirmąjį biskvitą. Kremą įdėkite į konditerinį švirkštą arba tepkite naudodami mentelę. Man patinka pažaisti – daryti gražius kremo vingius, bet tai nėra būtina, nes uždėjus braškes, dalis vingių pradingsta.
Paskirstę apie pusę kremo ant pirmojo biskvito, sudėkite supjaustytus braškių gabalėlius. Nepamirškite, kad ant viršaus dėsite antrąjį biskvitą, todėl stenkitės uogas paskleisti tolygiu sluoksniu.
Dėkite ant antrojo biskvito kremą, braškes. Tuomet jį užkelkite ant pirmojo biskvito.
Jeigu pyragą valgysite vėliau, dėkite jį į šaldytuvą, kad kremas pastingtų. Arba ragaukite iškart – juk šiek tiek pabėgęs kremas skoniui netrukdo!