Nedideliame puode pašildykite pieną, neleiskite užvirti. Nuimkite nuo kaitros, sudėkite sviestą, pamaišykite ir palikite šiek tiek atvėsti.
Į didelį dubenį dėkite kiaušinį, trynį, cukrų, druską, vanilę, įmaišą. Pilkite pieno ir sviesto mišinį, kai pravėsta. Berkite miltus.
Tešlą minkykite 6 – 8 minutes vidutiniu greičiu, geriausia tai daryti mikseriu su tešlos minkymo antgaliu arba kombaine. Indą su tešla uždenkite ir palikite 10 minučių.
Vėl minkykite – šį kartą didesniu greičiu 5 minutes.
Dubenį su tešlą uždenkite ir palikite 5 – 6 valandoms šiltesnėje namų vietoje, kol pakils.
Perminkykite tešlą suformuojant kamuoliuką, uždenkite ir dėkite į šaldytuvą 8 – 12 val.