Ištraukite tešlą iš šaldytuvo ir dėkite ant pamiltuoto darbastalio. Iškočiokite tešlą į 18x27 cm dydžio stačiakampį.Perlenkite tešlos gabalą pusiau, į vidų įdėkite kepimo popieriaus gabalą, kad nesuliptų, uždenkite maistine plėvele ir dėkite 20 minučių į šaldytuvą. Išimkite iš šaldytuvo sviesto vokelį, kad pabūtų kambario temperatūroje iki to laiko, kai išimsite tešlą.
Praėjus 20 minučių, šaldytuve pailsėjusią tešlą ištieskite ant darbastalio, pasižiūrėkite, ar dydis išliko toks pats. Jeigu susitraukė, palyginkite ar truputį pakočiokite.
Į tešlos vidurį įdėkite sviestą iš vokelio. Uždekite jį tešla ir užspauskite visus kraštus.
Prieš kočiojant tešlą, kočėlu paspauskite jos paviršių per visą ilgį, kad sviestas tolygiai pasiskirstytų. Darykite įspaudimus tol, kol tešlos paviršius atrodo gana vientisas ir tik tada imkitės kočiojimo.
Iškočiokite tešlą į 48 cm ilgio stačiakampį. Nupjaukite kraštus, kad liktų apie 45 cm.
Lenkite vieną tešlos dalį link savęs, uždengdami didžiąją dalį stačiakampio. Lenkite iš kito krašto, kad tešlos kraštai susitiktų. Perlenkite per pusę.Tešlą įdėkite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 10 – 15 min.Jeigu namie vėsu ir tešla per daug nesušilo, šį žingsnį praleiskite ir dirbkite toliau. Dėkite tešlą ant darbastalio. Pasukite taip, kad matomi tešlos sulenkimai būtų dešinėje pusėje. Kočiokite ją į 40 cm dydžio gabalą. Kraštelius apipjaukite.
Tešlą lenkite du kartus: imkite tolimesnį kraštą ir lenkite link savęs uždengdami ⅔ tešlos, tada kitą kraštą dėkite ant viršaus.Suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 10 – 15 min. Iškočiokite tešlą į 21x31 cm dydžio stačiakampį. Apipjaukite kraštelius, kad liktų 20 x 30 cm dydžio stačiakampis.
Supjaustykite tešlą į 2 cm pločio juosteles. Kiekvieną jų perpjaukite pusiau.