Supjaustykite vištienos šlaunelių mėsą stambiais gabaliukais.
Mėsą dėkite į puodą. Sudėkite visus padažo ingredientus ir išmaišykite.
Įjunkite kaitlentę ir palaukite, kol pradės virti.
Sumažinkite kaitrą, kad šiek tiek kunkuliuotų, pridenkite dangčiu, bet visiškai puodo neuždarykite.
Palikite kunkuliuoti 45 – 50 minučių. Kartas nuo karto galite pamaišyti – to daryti nėra būtina, bet tuomet pasklinda labai gardus aromatas, tad aš tiesiog neatsispiriu „patikrinti“, ar viskas gerai.
Nukelkite puodą nuo kaitros ir pasiruoškite mikserį. Maišykite vištieną nedideliu greičiu (jeigu užstatysite didelį, labai taškysis) kelias minutes, kol vištienos gabaliukai atsiskirs ir pamatysite puode plėšytą vištieną.
Jeigu turite virtuvinį kombainą su šluotele maišymui, mėsą sudėkite į kombainą. Užstatykite nedidelį greitį ir palikite kelioms minutėms.
Paragaukite. Jeigu trūksta druskos, galite įdėti, kol vištiena dar šilta.
Naudokite iš karto arba perdėkite į indelį su dangčiu, palaukite, kol atvės ir palikite šaldytuve iki tol, kol prireiks.