Sausoje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies pakepinkite anakardžius, kol lengvai apskrus. Atidėkite į šalį ir kai atvės, pasmulkinkite grūstuvėje arba peiliu. Truputį riešutų atsidėkite, jais apibarstysite jau paruoštus laivelius, o didesnę riešutų dalį įdėsite į mėsos ir daržovių masę.
Keptuvė jau įkaitusi po riešutų kepimo, tad įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite maltą mėsą. Karts nuo karto pamaišydami kepkite 4 – 5 minutes.
Morkas supjaustykite arba sutarkuokite šiaudeliais. Šiek tiek morkų atsidėkite, jas uždėsite ant paruoštų suktinukų.
Pievagrybius supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Padažui sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite imbierą ir sumaišykite su visais likusiais ingredientais, išskyrus tapijokos miltus. 4 valg. š. padažo atsidėkite į mažesnį indelį ir iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų, sumaišykite su tapijokos miltais.
Į keptuvę su malta mėsa dėkite morkas ir pievagrybius, pakepkite kelias minutes, vis pamaišydami.
Į keptuvę pilkite didesnę padažo dalį, kurioje nėra tapijokos miltų. Suberkite anakardžius. Pamaišydami kepkite 3 – 4 minutes, tuomet supilkite padažą su tapijokos miltais, dar minutę kitą leiskite susimaišyti visiems ingredientams. Po kelių minučių masė turi sutirštėti, nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Jeigu naudosite agurkus ir ridikėlius, juos supjaustykite norimais gabaliukais. Susmulkinkite žoleles.
Atskirkite romaninių salotų lapelius ir kruopščiai nuplaukite bei nusausinkite.